Vuokrattavat liiketilat
Vuokrattavat tuotantotilat
Vanha Yhdystie 1-3, Terhola
Koko: 1565 m2
Karttalinkki: (Google Maps)
Vuokra: 0 € / tarjouksen ja sopimuksen mukaan
Vanha Yhdystie 1-3

Esittely:

Vuokrattavana uudistettu ja hyvin varusteltu, korkea ja avoin liike-/työ-/  tuotanto-/myymälätila, jossa nosto-ovia 2 kpl, lastaussilta, useita kulkuovia 4 kpl, leveät liukuovet asiakkaille. Tilassa koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenottojärjestelmällä. Toimistotilat 2 kpl 2. kerroksessa. Sosiaalitilat 2 kpl, joissa molemmissa erilliset suihkut ja wc:t. Lisänä ruokailutila ja siivouskomero. UPS-varmennettu sisäsyöttöverkko. Mainostelineet rakennuksen sivustoilla ja kaksi kattomainospaikkaa. Virtaa riittävästi (3 x 400 A, 400 v, huippu 220 kW).

Kaikki LVIS ja ICT-järjestelmät sekä verkot on uusittu 2008. Sadevesikatto on pinnoitettu kokonaan uudestaan (kaksi kerrosta) ja kaikki ulkoseinäpinnat uusittu 2008.

Piha asfaltoitu kauttaaltaan, myös lastaus- ja purkualueelta. Autopaikkoja runsaasti, 60 kpl. Omat tieliittymät 2 kpl tontille liukuportein. Aidattu tontti. Mainostolppa ja sähköporttimahdollisuus. Myymälärakennus on ympäriajettava.

Vesi- ja jätevesi, kaukolämpö sekä käyttösähkö maksetaan kulutuksen mukaisesti. Jätehuollon sopii vuokralainen tarpeensa mukaan.

Hallin sijainti on erinomainen Pohjoisväylän varrella molempien moottoriteiden läheisyydessä.

Yhteydenotot: Jokke Härmä, Kotimaa Kiinteistövälitys Oy LKV, puh 0400 600 009, jokke.harma@kotimaan.fi